ΕΚΤΑΚΤΗ εγκύκλιος ΟΠΕΚΕΠΕ για ΕΞΙΣΩΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ !!!  Προνοιακά επιδόματα ΟΠΕΚΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΓΙΑ ΚΕΑ, Α21 και αναπηρικά

ΕΚΤΑΚΤΗ εγκύκλιος ΟΠΕΚΕΠΕ (www.opekepe.gr) για ΕΞΙΣΩΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ !!!  Προνοιακά επιδόματα ΟΠΕΚΑ (www.opeka.gr) ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΓΙΑ ΚΕΑ, Α21 και αναπηρικά – Τι ισχύει!

Αγροτικά νέα: Στις 12 Δεκεμβρίου 2022 εξέδωσε εγκύκλιο ο ΟΠΕΚΕΠΕ (www.opekepe.gr) στην οποία αναφέρει τη διαδικασία υποβολής ενδικοφανών προσφυγών Μέτρου 13 (Εξισωτική Αποζημίωση).

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Όπως αναφέρει ολοκληρώθηκε για το έτος αιτήσεων 2022 η επεξεργασία των υποβληθέντων αιτήσεων στήριξης και η σύνταξη των πινάκων παραδεκτών αιτήσεων στήριξης πληρωµής, καθώς και των πινάκων με όλες τις μη παραδεκτές αιτήσεις στήριξης πληρωµής του Μέτρου 13.

Κατά των πινάκων παραδεκτών και μη παραδεκτών αιτήσεων στήριξης που διαμορφώνονται από τα αποτελέσματα αυτής, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 10, οι παραγωγοί δύναται να υποβάλλουν σχετική ενδικοφανή προσφυγή.

Η υποβολή πραγματοποιείται στην διεύθυνση (πατήστε εδώ) από ευθείας από τον ενδιαφερόμενο παραγωγό με τη χρήση των προσωπικών κωδικών TAXISnet.  » Διαβάστε Περισσότερα στο Tilegrafimanews.gr

Τελευταία Επεξεργασία: