ΕΚΤΑΚΤΗ παρέμβαση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ζητούν οι ΑΓΡΟΤΕΣ Όλη η αλήθεια για ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΟΠΕΚΕΠΕ- ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΓΑ, ΙΚΑ!!

ΕΚΤΑΚΤΗ παρέμβαση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ζητούν οι ΑΓΡΟΤΕΣ – Όλη η αλήθεια για ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΟΠΕΚΕΠΕ (www.opekepe.gr)- ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ (efka.gov.gr) ΟΓΑ, ΙΚΑ!! – Ενημερωθείτε αναλυτικά!

Αγροτικά νέαΣυντάξεις: Πρωτόγνωρες αδικίες χαρακτηρίζουν τον τρόπο με τον προσεγγίζει και αξιολογεί η κυβέρνηση τους δικαιούχους και μη έκτακτων – ειδικών ενισχύσεων για αγρότες, τακτική η οποία φουντώνει την αγανάκτηση μεταξύ των επαγγελματιών του χώρου, φέρνει σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση μεγάλο αριθμό αγροτικών επιχειρήσεων και δημιουργεί κακό προηγούμενο για το χειρισμό ζητημάτων αυτού του είδους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ!! Τα 5 SOS!! ΠΗΡΕ .. φωτιά το σύστημα ΕΦΚΑ!!!!

Είναι η πρώτη φορά, σύμφωνα με το agronews.gr, στα χρόνια της μεταπολίτευσης και ειδικά μετά την είσοδο της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση που οι ιθύνοντες επί του θέματος καλλιεργούν τέτοια ανισότητα στον τρόπο αντιμετώπισης παραγωγών με το ίδιο αντικείμενο δραστηριότητας, » Διαβάστε Περισσότερα στο Tilegrafimanews.gr