Έκτακτη παρέμβαση ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ στις ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΚΑ, ΕΦΚΑ, ΑΜΕΑ!!! ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2023 ΑΙΤΗΣΗ!

Έκτακτη παρέμβαση ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ στις Συντάξεις ΙΚΑ, ΕΦΚΑ (efka.gov.gr), ΑΜΕΑ!!! ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ (dypa.gr) 2023 ΑΙΤΗΣΗ! – Τι ισχύει!

Συντάξεις: Να μην επαναληφθεί το περσινό φιάσκο με τις αυξήσεις στις συντάξεις, που χάθηκαν για 1 εκατ. δικαιούχους και να καταργηθεί άμεσα η προσωπική διαφορά, ζητάει το ΕΝΔΙΣΥ. Στην επιστολή προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με την οποία αναδεικνύεται και αυτό το μεγάλο πρόβλημα, αναφέρθηκε η «Ώρα των Συνταξιούχων».

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ-Καταγγελία – ΦΩΤΙΑ για ΟΠΕΚΕΠΕ ΚΑΙ ΕΛΓΑ!Πως χάθηκαν τα λεφτά – ΑΝΑΣΤΑΤΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ!! ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΙΟΥΝΙΟΥ 2023!!!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Η εκπομπή επισήμανε ότι είναι άδικο πάνω από 1 εκατ. δικαιούχοι να χάνουν τις αυξήσεις τους, λόγω προσωπικής διαφοράς. Τονίστηκε και πάλι ότι αρκούσε μια τροπολογία στη Βουλή, για να δοθούν οι αυξήσεις στο καταβαλλόμενο ποσό και να μετατραπεί η προσωπική διαφορά σε λογιστικό αποτύπωμα, » Διαβάστε Περισσότερα στο Tilegrafimanews.gr