ΕΚΤΑΚΤΟ  ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!!!!  Συντάξεις: Αναδρομικά έως 8.000 ευρώ για επικουρικές σε λίστες αναμονής

Αναδρομικά ως και 8.000 ευρώ ως προκαταβολή επικουρικής σύνταξης θα λάβουν στα μέσα Μαρτίου 40.000 συνταξιούχοι με αιτήσεις σε αναμονή από το 2016 ως και τον Ιούνιο του 2022.
Αλλοι 40.000 συνταξιούχοι θα πάρουν μέσα στον Φεβρουάριο ολόκληρη την επικουρική με τα αναδρομικά που τους οφείλονται, καθώς οι αποφάσεις τους έχουν ήδη εκδοθεί.

Τα αναδρομικά από την προκαταβολή είναι 100 ευρώ για κάθε μήνα καθυστέρησης όσον αφορά τις αιτήσεις για σύνταξη λόγω γήρατος και 50 ευρώ για κάθε μήνα αναμονής για τις επικουρικές συντάξεις λόγω θανάτου και λόγω αναπηρίας.
Η προκαταβολή και η άμεση έκδοση των επικουρικών αφορά συνολικά 80.000 συνταξιούχους, οι οποίοι έχουν πάρει την κύρια σύνταξη που βγαίνει πρώτα και περιμένουν την επικουρική που ακολουθεί.

Η προκαταβολή θα συμψηφίζεται (δηλαδή θα αφαιρείται) από το συνολικό ποσό της επικουρικής και όταν αυτή εκδοθεί κανονικά θα πάρει αναδρομικά το υπόλοιπο και όχι το συνολικό ποσό. Για παράδειγμα, ένας συνταξιούχος που έχει αίτηση σε εκκρεμότητα για 20 μήνες θα πάρει προκαταβολή 100 ευρώ τον μήνα,  » Διαβάστε Περισσότερα στο Tilegrafimanews.gr

Τελευταία Επεξεργασία: