ΕΚΤΑΚΤΟ  ΧΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ!!!! Προσωπική διαφορά: Κλείδωσε το επίδομα  Ποιοι και πότε θα το πάρουν

Εφάπαξ επίδομα κλιμακούμενο πιθανότατα ως και τα 400 ευρώ σχεδιάζει να καταβάλει η κυβέρνηση σε περισσότερους από 600.000 συνταξιούχους που λαμβάνουν προσωπική διαφορά και εξ αυτού του λόγου δεν είδαν την αύξηση 7,75% να περνάει στην τσέπη τους.
Το επίδομα θα πληρωθεί ενδεχομένως τον Απρίλιο.

«Η κυβέρνηση θα εξετάσει πρόσθετη παρέμβαση για την αντιμετώπιση προβλημάτων ή αδικιών, των συνταξιούχων με προσωπική διαφορά, οι οποίοι δεν καλύπτονται επαρκώς από τις τελευταίες αυξήσεις των συντάξεων» δήλωσε μεταξύ άλλων ο υπουργός, συμπληρώνοντας ότι οι αποφάσεις θα γίνουν γνωστές μέσα στον Φεβρουάριο.

Είναι η πρώτη φορά που η κυβέρνηση τοποθετείται επίσημα και για μια παρέμβαση υπέρ των συνταξιούχων που δεν πήραν αύξηση λόγω της προσωπικής διαφοράς που λαμβάνουν ως συμπλήρωμα σύνταξης.

Διεύρυνση

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η ενίσχυση που εξετάζεται να δοθεί δεν θα αφορά μόνον όσους δεν πήραν αύξηση, αλλά θα επεκταθεί και σε συνταξιούχους που μηδένισαν την προσωπική διαφορά και τους έμεινε μικρό κέρδος στην τσέπη των 5,  » Διαβάστε Περισσότερα στο Tilegrafimanews.gr

Τελευταία Επεξεργασία: