ΕΚΤΑΚΤΟ  ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΡΑ!!!! Συντάξεις: Πληρωμές-εξπρές για επιστροφές 11μήνου από τον ΕΦΚΑ

Αμεσα πληρώνει ο ΕΦΚΑ ποσά αναδρομικών 11μήνου για τις αντισυνταγματικές περικοπές σε επικουρικές συντάξεις και Δώρα, και μάλιστα με τόκους, στους δικαιούχους που παίρνουν στα χέρια τους πρωτόδικες δικαστικές αποφάσεις!
Η τακτική που ακολουθεί το τελευταίο διάστημα είναι όχι μόνον να μην ασκεί εφέσεις, αλλά και να επιλέγει να καταβάλλει τα ποσά μέσα σε σύντομο διάστημα αφότου εκδοθούν οι αποφάσεις που δικαιώνουν τους συνταξιούχους.

Μια τέτοια περίπτωση αναδεικνύει το ένθετο «Ασφάλιση και Συντάξεις». Η απόφαση του Πρωτοδικείου κοινοποιήθηκε στον ΕΦΚΑ το καλοκαίρι του 2022. Στη συνέχεια συνεδρίασε η επιτροπή του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους και στις 6 Δεκεμβρίου δόθηκε εντολή να πληρωθούν οι συνταξιούχοι τα αναδρομικά τους στις 27 Δεκεμβρίου.

Η νέα απόφαση επιδικάζει αναδρομικά για το 11μηνο Ιουνίου 2015-Μαΐου 2016. Το δικαστήριο (33ο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθήνας) έκρινε με την Α4928/2022 απόφασή του ότι μη νομίμως περικόπηκαν οι επικουρικές και τα Δώρα για το διάστημα Ιουνίου 2015-Μαΐου 2016 και διέταξε τον ΕΦΚΑ να καταβάλει τα αναλογούντα αναδρομικά στους συνταξιούχους.  » Διαβάστε Περισσότερα στο Tilegrafimanews.gr

Τελευταία Επεξεργασία: