ΕΚΤΑΚΤΟ δελτίο που τσούζει !! Αίσχος !!! Εκτός ενίσχυσης ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ ΟΠΕΚΕΠΕ- Τι θα γίνει !! Πληρωμή για ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΚΑ, ΕΦΚΑ, ΟΑΕΕ, ΔΕΚΟ

ΕΚΤΑΚΤΟ δελτίο που τσούζει !!! Αίσχος !!! Εκτός ενίσχυσης ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ ΟΠΕΚΕΠΕ (www.opekepe.gr) – Τι θα γίνει !! Πληρωμή για ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΚΑ, ΕΦΚΑ (efka.gov.gr), ΟΑΕΕ, ΔΕΚΟ – Τι ισχύει!

NEWS:Υψηλό ποσοστό δικαιούχων κτηνοτρόφων, ιδίως της εντατικής, δεν κατάφερε να οριστικοποιήσει τις δηλώσεις ενίσχυσης για το Μέτρο 22 που επιδοτεί την αγορά ζωοτροφών, δείχνουν οι πρώτες διαπιστώσεις λίγα 24ωρα μετά από το κλείσιμο της σχετικής πλατφόρμας (καταληκτική ημερομηνία 10 Ιανουαρίου).

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις της Στερεάς Ελλάδας και της Εύβοιας που τροφοδοτούν εταιρεία στην Εύβοια, επίσης δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν τη διαδικασία υποβολής αιτημάτων ενίσχυσης, λόγω απουσίας του αριθμού παραδόσεων στο ΑΡΤΕΜΙΣ όπως ορίζει η προκήρυξη του Μέτρου 22.

Νέο δελτίο για τις ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ σήμερα !!ΔΗΜΟΣΙΟ, ΕΦΚΑ, ΙΚΑ, ΝΑΤ- Εκπλήξεις και αιφνιδιασμός !!!

Η μη οριστικοποίηση των δηλώσεων αποδίδεται από αρκετούς στην αδυναμία ταυτοποίησης των δικαιούχων ή στην αναντιστοιχία των δεδομένων παραγωγής που έχουν οι ίδιοι καταγράψει έναντι των όσων έχουν δηλωθεί από τις συνεργαζόμενες μεταποιητικές επιχειρήσεις. » Διαβάστε Περισσότερα στο Tilegrafimanews.gr