ΕΚΤΑΚΤΟ-Κιβωτός του Κόσμου: Ανακρίσεις για τον πατέρα Αντώνιο διέταξε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Του απαγόρευσε να ιερουργεί

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ-Η πρώτη αντίδραση του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου για την Κιβωτό του Κόσμου και τις καταγγελίες σε βάρος του πατέρα Αντωνίου. Διατάχθηκαν κανονικές ανακρίσεις και απαγορεύτηκε στον επικεφαλής του ΜΚΟ να ιερουργεί!

Ο πατέρας Αντώνιος φέρεται να είναι ο άνθρωπος τον οποίο κατονόμασε στην κατάθεσή του ο 19χρονος που έκανε την καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση όσο φιλοξενούνταν στην Κιβωτό του Κόσμου. Αν και αρχικά η Εκκλησία δεν μπορούσε να παρέμβει καθώς η Κιβωτός είναι ΜΚΟ, από τη στιγμή που καταγγέλεται ο ίδιος ο πατέρας Αντώνιος, η αντίδρασή ήταν μονόδρομος και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ήταν αυστηρότατος.

Στη δήλωσή του, μετά τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος αποκάλυψε ότι διέταξε τη διενέργεια κανονικών ανακρίσεων σε βάρος του πατέρα Αντωνίου, στον οποίο απαγόρευσε να κάνει λειτουργίες έως ότου να εκδικαστεί η υπόθεση!

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος αφήνει αιχμές για τον πατέρα Αντώνιο, λέγοντας πως «ουδέποτε δέχθηκε να θέσει τις δομές της ΜΚΟ υπό την εποπτεία της Αρχιεπισκοπής Αθηνών ή να συνεργαστεί στους τομείς της κοινωνικής πρόνοιας με οιονδήποτε τρόπο».

» Διαβάστε Περισσότερα στο Vimaorthodoxias.gr