ΕΚΤΑΚΤΟ  ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!! Συντάξεις: Το σχέδιο της κυβέρνησης για τους συνταξιούχους που δεν είδαν αύξηση  Πότε και τι θα πάρουν

Συντάξεις: Παράθυρο για αυξήσεις στους συνταξιούχους που είδαν την σύνταξή τους να παραμένει ακριβώς στα ίδια επίπεδα άφησε ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης.
Nέα παροχή για τους συνταξιούχους που δεν έλαβαν καμία αύξηση , προανήγγειλε ο υπουργός εργασίας Κωστής Χατζηδάκης προκειμένου να αντιμετωπιστούν ειδικά προβλήματα και αδικίες όπως δήλωσε πριν λίγες ημέρες και ο πρωθυπουργός. Οι νέες παροχές θα εξεταστούν στα τέλη Φεβρουαρίου όταν θα υπάρχει σαφέστερη εικόνα για τις δημοσιονομικές δυνατότητες.

Συγκεκριμένα, ο κ. Χατζηδάκης απαντώντας σε ερώτηση του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων σε σχέση με το “ξεπάγωμα” των αυξήσεων στους συνταξιούχους, μετά από 12 χρόνια και, ιδιαίτερα, με το ζήτημα της προσωπικής διαφοράς, καθώς ορισμένοι συνταξιούχοι που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία δεν είδαν αυξήσεις, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, υποστήριξε ότι η σημερινή κυβέρνηση έχει υιοθετήσει μόνο θετικά μέτρα για τους συνταξιούχους.

Συντάξεις: Αναλυτικά η δήλωση Χατζηδάκη
«Είναι γνωστό ότι η προσωπική διαφορά θεσμοθετήθηκε,  » Διαβάστε Περισσότερα στο Tilegrafimanews.gr

Τελευταία Επεξεργασία: