Έκτακτο ΟΠΕΚΕΠΕ : ΤΙ ΠΛΗΡΩΣΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ- Opekepe.gr

Έκτακτο ΟΠΕΚΕΠΕ: ΤΙ ΠΛΗΡΩΣΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣopekepe.gr

ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ: Περισσότερα από 20 εκατ. ευρώ πλήρωσε ο Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ).

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Συγκεκριμένα, ο οργανισμός το διάστημα από τις 23/02/2023 έως τις 08/03/2023 κατέβαλε σε 1.244 δικαιούχους το ποσό των 20.633.439,81 ευρώ.

Οι πληρωμές αφορούν μεταξύ άλλων μια σειρά από δράσεις και μέτρα των αγροτικών προγραμμάτων καθώς και επενδυτικά προγράμματα για την ανάπτυξη των γεωργικών εκμεταλλεύσεων και επιχειρήσεων.

Ειδικότερα, στο διάστημα αυτό πληρωμές έγιναν για το πρόγραμμα των νέων αγροτών, τις ομάδες τοπικής δράσης Leader, τα μεταφορικά νησιών Αιγαίου, τα μελισσοκομικά προγράμματα όπως την βελτίωση στην παραγωγή και εμπορία μελιού, τους γενετικούς πόρους, την σύσταση ομάδων και οργανώσεων παραγωγών, την τεχνική βοήθεια κ.ά.

Επίσης, στο παραπάνω ποσό περιλαμβάνονται και οι πληρωμές 691 κτηνοτρόφων ύψους 1.223.565,50 ευρώ για την ενίσχυση των ζωοτροφών (Μέτρο 22) «Έκτακτη προσωρινή στήριξη σε γεωργούς και ΜΜΕ που πλήττονται ιδιαίτερα από τις επιπτώσεις της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία».  » Διαβάστε Περισσότερα στο Tilegrafimanews.gr

Τελευταία Επεξεργασία: