ΕΚΤΑΚΤΟ ΟΠΕΚΕΠΕ ΤΩΡΑ: ΠΛΗΡΩΜΗ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ ΣΤΙΣ 31/1/2023- ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΓΑ, ΑΜΕΑ, ΟΠΕΚΑ Α21, ΚΕΑ, ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ!!

ΕΚΤΑΚΤΟ ΟΠΕΚΕΠΕ (www.opekepe.gr) ΤΩΡΑ: ΠΛΗΡΩΜΗ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ ΣΤΙΣ 31/1/2023- ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ (efka.gov.gr) ΟΓΑ, ΑΜΕΑ, ΟΠΕΚΑ Α21, ΚΕΑ, ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ!! – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!

NEWS:Λίγες µέρες πίσω µετατίθεται η πληρωµή της ενίσχυσης των ζωοτροφών, που αρχικά είχε δροµολογηθεί για τις 26 του µήνα, µετά τα διάφορα «προβλήµατα» που εντοπίστηκαν στις λίστες µε τους απορριπτόµενους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

6_pin_15

Μάλιστα, προ ολίγων ηµερών ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης από το Ηράκλειο Κρήτης, στο πλαίσιο περιοδείας του στο νησί µαζί µε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη,  ενηµέρωσε τους κτηνοτρόφους ότι η διαδικασία θα ολοκληρωθεί την ερχόµενη Τρίτη 31 Ιανουαρίου.

Στον κύκλο των πληρωµών του νέου έτους προς τους αγρότες, µετά την  πίστωση των 89 εκατ. ευρώ για την αγορά ζωοτροφών, προγραµµατίζεται µέχρι τα µέσα Φεβρουαρίου και οι Σπάνιες Φυλές και το Κοµφούζιο, µαζί µε τη διορθωτική για την ενιαία και τα προγράµµατα της περσινής χρονιάς για όσους δεν πληρώθηκαν ή πήραν λιγότερα από όσα περίµεναν και δικαιούνται.  » Διαβάστε Περισσότερα στο Tilegrafimanews.gr

Τελευταία Επεξεργασία: