ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΡΙΠΛΟΣ ΜΠΟΝΑΜΑΣ!!!!!!! Συντάξεις: Πότε θα δουν οι συνταξιούχοι λεφτά

Συντάξεις: Τριπλός μποναμάς για 1,3 εκατ. συνταξιούχους έρχεται μέσα στον Μάρτιο με πληρωμές αναδρομικών για επικουρικές συντάξεις, χορήγηση αυξήσεων με αναδρομικά στα μερίσματα των αποστράτων και καταβολή του επιδόματος «προσωπικής διαφοράς» 300, 250 και 200 ευρώ.
Τα ποσά θα αρχίσουν να πιστώνονται στους δικαιούχους από Δευτέρα 13 Μαρτίου έως και τέλη Μαρτίου, ενώ στα μερίσματα αποστράτων θα φτάσουν στις αρχές Απριλίου (3, 4 του μήνα). Οι πληρωμές που έρχονται αφορούν:

1 Αναδρομικά προκαταβολών για επικουρικές συντάξεις με ποσά έως 8.000 ευρώ, καθώς και έκδοση οριστικών αποφάσεων με πλήρη ποσά. Προκαταβολές θα πάρουν περίπου 40.000 συνταξιούχοι με αιτήσεις έως τις 30 Ιουνίου του 2022, ενώ άλλοι τόσοι (40.000) θα λάβουν οριστικές αποφάσεις με όλο το ποσό της επικουρικής και, φυσικά, με τα αναδρομικά από την ημερομηνία αίτησής τους. Οσον αφορά στην προκαταβολή, οι πληρωμές θα γίνουν στο τριήμερο 13, 14 και 15 Μαρτίου, ενώ οι νέες απονομές θα πληρωθούν με την τακτική καταβολή των συντάξεων στα τέλη Μαρτίου. » Διαβάστε Περισσότερα στο Tilegrafimanews.gr