ΕΛ.ΑΣ.: Βεντέτες μέσω αδιάφθορων

ΕΛ.ΑΣ: Στις αρχές του φθινοπώρου, εν μέσω των αποκαλύψεων για τις τηλεφωνικές υποκλοπές, τρεις αξιωματικοί της Αστυνομίας πέρασαν το κατώφλι της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ).
Ζήτησαν από τα στελέχη της Ανεξάρτητης Αρχής να διεξαγάγουν έλεγχο για το ενδεχόμενο τα τηλέφωνά τους να βρίσκονταν υπό παρακολούθηση. Είχαν προηγηθεί εξάλλου μια σειρά από γεγονότα που τους είχαν θορυβήσει. Σε αυτά συγκαταλέγεται η καταδίωξη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ενός οχήματος που εντοπίστηκε να κινείται ύποπτα κοντά στο σπίτι ενός από αυτούς.

Το αυτοκίνητο, που δεν έφερε διακριτικά της Αστυνομίας, ακινητοποιήθηκε και όπως αποδείχθηκε ανήκε στην υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων. Πρόκειται για την υπηρεσία που εμφανίζεται να έχει κομβικό ρόλο σε όσα τις τελευταίες εβδομάδες εκτυλίσσονται στις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας και του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Με τον επικεφαλής της να αποστρατεύεται έπειτα από μακρά θητεία στο τιμόνι της υπηρεσίας.

ΕΛ.ΑΣ.: Βεντέτες μέσω «αδιάφθορων»-1
Ανώνυμες καταγγελίες γραμμένες από αστυνομικούς εις βάρος συναδέλφων τους,  » Διαβάστε Περισσότερα στο Tilegrafimanews.gr

Τελευταία Επεξεργασία: