Έλενα Χριστοπούλου: Το καρφάκι της για την Ελεονώρα

Έλενα Χριστοπούλου: Στο γυναικείο φύλο και στη στήριξή της σε αυτό αναφέρθηκε σε ένα μεγάλο κομμάτι της συνέντευξής της στη Φαίη Σκορδά το πρωί της Πέμπτης, η Έλενα Χριστοπούλου.

Ωστόσο δεν έλειψε κι ένα… καρφί που πιθανότατα έχει σαν αποδέκτη την Ελεονώρα Μελέτη.

«Έχω φάει πολύ πόλεμο δύο χρόνια από γυναίκες που είχα στη ζωή μου και που… φέρονται κάπως, όπως φέρονται τα τελευταία δύο χρόνια…» εξομολογήθηκε αρχική. «Λόγω δουλειάς» της ρώτησε η Φαίη. «Λόγω των προσωπικών μου.

Έχω χάσει αρκετές γυναίκες από τη ζωή μου, που μέσα μου τις είχα πολύ δυνατά και ζεστά» είπε η Έλενα. «Λόγω του χωρισμού» τη ρώτησε ξανά η παρουσιάστρια.

«Μμμ… λόγω προσωπικών επιλογών γιατί ένας χωρισμός είναι και μια προσωπική επιλογή, όπως κι ένας γάμος είναι προσωπική επιλογή. Οπότε αν άγεσαι και φέρεσαι με το τι κάνει ο τρίτος… έχω πληγωθεί, αλλά είμαστε καλά. Το αφήσαμε κι αυτό στο παρελθόν» συνέχισε η μάνατζερ μοντέλων.

Έλενα Χριστοπούλου: «Μετά τον χωρισμό ήμουν πολύ αναστατωμένη»

Να θυμίσουμε ότι η παρουσιάστρια ήταν αυτή που είχε παντρέψει την Έλενα Χριστοπούλου το καλοκαίρι του 2011 με τον Πάνο Καλλίτση. Την Ελεονώρα με τον κομμωτή δένει μια δυνατή φιλία από την εποχή που ήταν παρουσιάστρια του «Πρωινού Καφέ» κι εκείνος ο προσωπικός της κομμωτής.

Οι δύο γυναίκες είχαν γίνει πολύ φίλες όσο το ζευγάρι ήταν μαζί, ωστόσο μετά το περιστατικό με τους πυροβολισμούς στον Λυκαβηττό και το διαζύγιο τους, η παρουσιάστρια του «Μετά τα μεσάνυχτα» απομακρύνθηκε από τη μάνατζερ μοντέλων!

star.gr