Ελλάδα – Τουρκία :H Google ΄΄κατέβασε΄΄ τουρκικές ονομασίες & τις αντικατέστησε με ελληνικές

Τουρκία :H Google »κατέβασε» τουρκικές ονομασίες & τις αντικατέστησε με ελληνικές- κείμενο 30/11/20
Στα »κάγκελα» βρίσκονται οι Τούρκοι, καθώς μέσω του γνωστού αντιναύαρχου Τζιχάτ Γιαϊτζί, τα »χώνουν» στην Google, καθώς αντικατέστησε τα τουρκικά ονόματα των περιοχών Çanakkale Boğazı (Δαρδανέλλια) και İstanbul Boğazı (Βόσπορος) με τα ελληνικά τους ονόματα.

 – Τι αναφέρει ο Γιαϊτζί, αλλά και το Veryasin TV:

»Η Google άλλαξε τα ονόματα των Çanakkale Boğazı και İstanbul Boğazıμ και έδωσε τα Ελληνικά ονόματατα Bosphorus and Dardanelles στο χάρτη.»

Όλες οι ειδήσεις από το newsellada.gr

 

«Οι τόποι έχουν μνήμη, τα ονόματα τόπων έχουν ψυχή.Η Ελλάδα δεν αποδέχεται τα ονόματα των Στενών του Βοσπόρου και των Δαρδανελλίων και μας άλλαξε τα ονόματα. Η Google δεν είχε κανένα δικαίωμα να αλλάξει τα ονόματα. Πρόκειται για προσβολή κατά της Τουρκίας. Η Google πρέπει να το διορθώσει αμέσως.»

Δείτε εικόνες:

Tαυτόχρονα τα τουρκικά ΜΜΕ που στηρίζονται από την ΜΙΤ, κάνουν αναφορά στα αποκαλυπτικά άρθρα του Πενταπόσταγμα για τους Patriot και για τα MH-60R.

Ελλάδα – Τουρκία :H Google »κατέβασε» τουρκικές ονομασίες & τις αντικατέστησε με ελληνικές-Τι αναφέρουν για τους Patriot

»H Eλλάδα σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται στην υπογραφή και υλοποίηση της συμφωνίας αποστολής μιας ελληνικής πυροβολαρχίας αντιαεροπορικών Patriot και αντίστοιχου ανθρώπινου δυναμικού στη Σαουδική Αραβία, με στόχο τη συμβολή τους στην προστασία κρίσιμων υποδομών ενέργειας, με τα έξοδα, όπως είχε συμφωνηθεί, να καλύπτονται συνολικά από το Ριάντ.»

Πόλεμος Ελλάδας-Τουρκίας: «Το έβαλαν» στα πόδια οι Τούρκοι – Γυρίζει στην Αττάλεια το Oruc Reis

Πάει για πόλεμο η Τουρκία! Συναγερμός στις Ένοπλες Δυνάμεις: Έτοιμος να «χτυπήσει» την Ελλάδα ο Ερντογάν

 

Τελευταία Επεξεργασία: