Ενδιάμεσες εκπτώσεις 2020: Ξεκίνησαν σήμερα – Έρχεται και Black Friday

Ενδιάμεσες εκπτώσεις 2020: Ξεκίνησαν σήμερα – Έρχεται και Black Friday – Θα διαρκέσουν μέχρι τις 14 του μήνα.

Οι ενδιάμεσες εκπτώσεις ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσουν την Κυριακή 1η Νοεμβρίου, αλλά λόγω της αύξησης στα κρούσματα από την πανδημία του κορονοϊού η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή ανακοίνωσε ότι τα εμπορικά καταστήματα δεν θα ανοίξουν ώστε να μην υπάρχει συνωστισμός. σε λίγες ημέρες έρχεται και η Black Friday.

Όλες οι ειδήσεις από το newsellada.gr

Οι ενδιάμεσες εκπτώσεις ξεκινούν σήμερα Δευτέρα 2 Νοεμβρίου και θα διαρκέσουν μέχρι τις 14 του μήνα. Για «παρωχημένο θεσμό ο οποίος παρά τις διαβεβαιώσεις των αρμοδίων δεν έχουν ακόμα καταργηθεί» κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών και μάλιστα είχε υποβληθεί αίτημα για κατάργηση των ενδιάμεσων εκπτώσεων.

Ενδιάμεσες εκπτώσεις 2020: Ξεκίνησαν σήμερα – Έρχεται και Black Friday

Αρκετά καταστήματα έχουν ξεκινήσει διαφημιστικές καμπάνιες και μπαίνουν σε κλίμα Black Friday, ενώ η μεγάλη ημέρα των εκπτώσεων αφορά κατά βάση τις online παραγγελίες, καθώς την Black Friday, οι εκπτώσεις στο διαδίκτυο είναι αυτές που κερδίζουν τους καταναλωτές, μιας και μπορούν να κάνουν αγορές από το εξωτερικό σε τιμές κάτω του κόστους. Θα πρέπει ωστόσο φέτος να συνυπολογιστεί και η ψυχολογία των καταναλωτών εν μέσω πανδημίας και καθώς και η οικονομική τους κατάσταση. Αφενός η μείωση του εισοδήματος ιδιαίτερα για όσους βρέθηκαν σε αναστολή εργασίας τους προηγούμενους μήνες, αφετέρου η ανασφάλεια λόγω της εξέλιξης της πανδημίας, αναμένεται να επηρεάσουν σημαντικά τις αγορές τους.

ΟΑΕΔ: Δίμηνη παράταση στο επίδομα ανεργίας για χιλιάδες ανέργους – Αυτόματη ανανέωση σε Ικαρία και Σάμο

Τέλη κυκλοφορίας 2021: Αδειάστε τις τσέπες – Έρχονται τα «ραβασάκια», πόσα θα πληρώσουμε

Πληρωμές LIVE: ΚΕΑ, Α21 επίδομα παιδιού, ΟΠΕΚΑ, συντάξεις ΔΕΚΟ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΑΜΕΑ

Τελευταία Επεξεργασία: