Επεισόδια στη Νέα Σμύρνη: Τα πρώτα λόγια του τραυματία αστυνομικού – «Μου φώναζαν θα πεθάνεις εδώ» (video)

Επεισόδια στη Νέα Σμύρνη: Τα πρώτα λόγια του τραυματία αστυνομικού – «Μου φώναζαν θα πεθάνεις εδώ» – Οι σοκαριστικές περιγραφές του αστυνομικού που χτυπήθηκε βάναυσα από κουκουλοφόρους στη Νέα Σμύρνη

NEWSΣοκαριστικές ήταν οι περιγραφές του αστυνομικού που δέχτηκε βίαιη επίθεση στη Νέα Σμύρνη το βράδυ της Τρίτης. Ο 27χρονος αστυνομικός μίλησε στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. που τον επισκέφτηκαν στο στρατιωτικό νοσοκομείο 401. Ο τραυματισμένος αστυνομικός της ομάδας ΔΡΑΣΗ, όπως ανέφερε η Μίνα Καραμήτρου για το OPEN TV, φέρει μώλωπες και κακώσεις σε όλο του το σώμα, αλλά η αξονική τομογραφία στην οποία υπεβλήθη ήταν καθαρή. Στους συναδέλφους του φέρεται να είπε ότι κουκουλοφόροι του φώναζαν «εδώ θα πεθάνεις πουτ@@@», την ώρα που τον χτυπούσαν με μένος.

Όλες οι ειδήσεις από το newsellada.gr

Περιγράφοντας την επίθεση που δέχτηκε στους συναδέλφους του, ο 27χρονος Αγγελος σημείωσε «Δεχθήκαμε πολλές επιθέσεις και προσπαθήσαμε να απεμπλακούμε. Hμουν συνεπιβάτης στο τελευταίο μηχανάκι. Την ώρα που ο συνάδελφος προσπαθούσε να κάνει ελιγμό, νιώθω μια λαβή στο λαιμό μου. Με δύναμη με πετάει από το μηχανάκι. Έπεσα κάτω κι άρχισα να δέχομαι χτυπήματα με ξύλα και άλλα αντικείμενα σε όλο μου το σώμα».

Ο ίδιος ανέφερε στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. ότι προσπάθησαν να του αφαιρέσουν το κράνος. «Ευτυχώς φορούσα το κράνος μου και το είχα ασφαλίσει αλλά προσπαθούσαν να μου το βγάλουν. Φοβόμουν μη μου πάρουν το όπλο μου και το κρατούσα ασφαλισμένο στη θήκη. Με έβριζαν και με χτυπούσαν επί 2,5 λεπτά. Μου έλεγαν “εδώ θα πεθάνεις πουτ@@@”».

«Κάποια στιγμή ένιωσα ένα χέρι κάτω από το λαιμό μου να προσπαθεί να μου απασφαλίσει το κράνος. Όταν μου το βγάλανε, δέχτηκα κι άλλα χτυπήματα κι έχασα τις αισθήσεις μου» ανέφερε ο τραυματισμένος αστυνομικός, στην σοκαριστική περιγραφή που έκανε στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ.

Επεισόδια στη Νέα Σμύρνη: Ο απολογισμός – 5 τραυματίες αστυνομικοί, 16 συλλήψεις και 11 προσαγωγές (video)

Τελευταία Επεξεργασία: