Επιδόματα ΟΑΕΔ: Παράταση – «ανάσα» για χιλιάδες ανέργους – ΑΣΕΠ προκηρύξεις

Επιδόματα ΟΑΕΔ: Και επίσημα παράταση – «ανάσα» για χιλιάδες ανέργους – ΑΣΕΠ προκηρύξεις – Διαδοχικές πληρωμές έχουν ήδη ξεκινήσει από τις 11 του Γενάρη, ενώ μέχρι και το τέλος του μήνα δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενοι και άνεργοι θα δουν χρήματα στο λογαριασμό τους από επιδόματα και πληρωμές

NEWSΣτο μεταξύ, εξετάζεται σύμφωνα με πληροφορίες, η δίμηνη παράταση των επιδομάτων ανεργίας του ΟΑΕΔ  που λήγουν εντός Ιανουαρίου 2021.

Όλες οι ειδήσεις από το newsellada.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό που εξετάζεται είναι να επεκταθούν για 2 μήνες (400 + 400) ευρώ όλα τα επιδόματα που λήγουν εντός Ιανουαρίου.

Το νέο μέτρο  λήγει  31/12, αλλά θα λάβουν τώρα δυο έξτρα επιδόματα.

Το μέτρο της επέκτασης θα αφορά και τους τακτικούς και τους μακροχρόνια επιδοτούμενους ανέργους, όπως και τους αυτοαπασχολούμενους – επαγγελματίες που λαμβάνουν επιδότηση ανεργίας.

Επιδόματα ΟΑΕΔ: Παράταση – «ανάσα» για χιλιάδες ανέργους – ΑΣΕΠ προκηρύξεις – Τα τελικά αποτελέσματα για την προκήρυξη 2Ε/2019

Εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της προκήρυξης 2Ε/2019 (ΦΕΚ 17/17.05.2019, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για την πλήρωση δύο  θέσεων ειδικών επιστημόνων στο κέντρο τεκμηρίωσης και κοστολόγησης νοσοκομειακών υπηρεσιών (ΚΕ.ΤΕ.Κ.Ν.Υ. Α.Ε.), με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, στα ακόλουθα γνωστικά αντικείμενα:

-Μία  θέση στο γνωστικό αντικείμενο «Διοικητικού Οικονομικού» (κωδικός θέσης 10001)

-Μία  θέση στο γνωστικό αντικείμενο «Οικονομικού» (κωδικός θέσης 10003)

Δείτε τα αποτελέσματα ΕΔΩ

Τελευταία Επεξεργασία: