Επιδρομή του Ισραηλινού στρατού κοντά στην Ιεριχώ με πέντε Παλαιστίνιους νεκρούς

ΙΣΡΑΗΛ: Οι δυνάμεις του Ισραήλ σκότωσαν πέντε Παλαιστίνιους σήμερα (6.2.2023) το πρωί στη διάρκεια επιδρομής κοντά στην Ιεριχώ, στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Αυτό επεσήμανε στο AFP αξιωματούχος των υπηρεσιών ασφαλείας του Ισραήλ, με την παλαιστινιακή Χαμάς να κάνει λόγο για την απώλεια αδιευκρίνιστου αριθμού μαχητών της.

Σύμφωνα με τον αξιωματούχο, ο στρατός του Ισραήλ έχει στην κατοχή του τα πτώματα πέντε Παλαιστινίων, οι οποίοι σκοτώθηκαν στη διάρκεια επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα στον καταυλισμό προσφύγων Ακάμπατ Τζαμπρ.

Η Χαμάς επεσήμανε σε ανακοίνωσή της ότι θρηνεί μέλη του ένοπλου βραχίονά της, τα οποία σκοτώθηκαν «σε ένοπλες συγκρούσεις με τη σιωνιστική κατοχή», χωρίς να δώσει άλλες διευκρινίσεις.

Στη διάρκεια «αντιτρομοκρατικής επιχείρησης», που είχε στόχο τη σύλληψη των δραστών πρόσφατης αντιισραηλινής επίθεσης στην περιοχή, «πολλοί ένοπλοι δράστες σκοτώθηκαν αφού άνοιξαν πυρ εναντίον στρατιωτών που ενεργούσαν στην περιοχή», ανέφερε ο στρατός του Ισραήλ σε ανακοίνωσή του.  » Διαβάστε Περισσότερα στο Tilegrafimanews.gr

Τελευταία Επεξεργασία: