Επίσκεψη Αιτωλίας Δαμασκηνού στη Βυρωνική Εταιρεία Μεσολογγίου

Ι.Μ. ΑΙΤΩΛΙΑΣ: Τη Βυρωνική Εταιρεία Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου επισκέφθηκε την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός.

Ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση της Προέδρου κ. Ροδάνθης Φλώρου τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού για την έναρξη της νέας χρονιάς και ξεναγήθηκε στο χώρο των εκδηλώσεων, στην πλούσια βιβλιοθήκη και στο εντυπωσιακό μουσείο, όπου θαύμασε τα εκθέματα και την άψογη οργάνωση του χώρου.

Ο Σεβασμιώτατος δήλωσε εντυπωσιασμένος από την προσπάθεια αυτή και συνεχάρη θερμά την κ. Φλώρου και τους συνεργάτες της για την έμπνευση και τη δημιουργία του πολιτιστικού αυτού πολυχώρου, που αποτελεί σημείο αναφοράς για το Μεσολόγγι.

«Η Βυρωνική Εταιρεία Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, σε συνεργασία με τις τοπικές Αρχές, με τις Ελληνικές και Διεθνείς Βυρωνικές Εταιρείες επιτελεί ένα σπουδαίο έργο που χρειάζεται τη στήριξη όλων των τοπικών φορέων. Προωθεί και προβάλλει το έργο και την προσφορά του Λόρδου Βύρωνα και του Φιλελληνικού Κινήματος του 19ου αιώνα,

 » Διαβάστε Περισσότερα στο Vimaorthodoxias.gr

Τελευταία Επεξεργασία: