ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ: Όλα δείχνουν πως θα το στρώσει για τα καλά στην Αττική την Κυριακή, με τον Γιάννη Καλλιάνο να αναφέρει σε νέα του ανάρτηση σήμερα πως η πολυαναμενόμενη καιρική εξέλιξη -που έχει γίνει λόγος για διαμάχες μεταξύ μετεωρολόγων- «κλείδωσε» με τα χιόνια στο λεκανοπέδιο να δείχνουν δεδομένα.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr
Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν το χιόνι που θα έρθει από την Κυριακή, θα επηρεάσει τις ανατολικές προσήνεμες περιοχές και σταδιακά και ένα μεγάλο μέρος των νησιών του Αιγαίου. Την ίδια ώρα, στις περισσότερες περιοχές της δυτικής και βόρειας Ελλάδας θα επικρατεί ψύχος αλλά με ηλιοφάνεια για τις περισσότερες περιοχές.
Από το πρωί της Κυριακής θα ξεκινήσει να χιονίζει στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα της Αττικής, γρήγορα όμως θα αρχίσουν να επηρεάζονται και τα βόρεια και βορειοανατολικά προάστια, ενώ από το βράδυ της ίδιας ημέρας και προς τις πρώτες ώρες της Δευτέρας φαίνεται ότι οι χιονοπτώσεις θα κατέβουν κι άλλο υψομετρικά και θα επηρεάσουν και κεντρικές περιοχές της Αθήνας. » Διαβάστε Περισσότερα στο Tilegrafimanews.gr
Τελευταία Επεξεργασία: