Ερντογάν: Εντύπωση και προβληματισμό προκάλεσε η τελευταία ομιλία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην ΚΟ του κόμματός του, καθώς ο πρόεδρος της Τουρκίας εμφανίστηκε όχι μόνο να επαναλαμβάνει τις ίδιες προτάσεις αλλά και… να μην το αντιλαμβάνεται.

Το πρόγραμμα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ενόψει και των εκλογών στην Τουρκία σίγουρα έχει επιβαρυνθεί. Στην τελευταία του εμφάνιση, κατά την διάρκεια ομιλίας του στην ΚΟ του κόμματός του ο πρόεδρος της Τουρκίας φάνηκε ή ότι μάλλον οι προεκλογικοί ρυθμοί έχουν ήδη χτυπήσει «κόκκινο», ή ότι κάτι.. τρέχει με την υγεία του.

Καθώς μιλούσε στην ΚΟ του κόμματός του, το μηχάνημα ανάγνωσης κειμένου (prompter) κόλλησε και για πολλά λεπτά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επαναλάμβανε συνέχεια τις ίδιες προτάσεις. Το ανησυχητικό όμως ήταν ότι ο πρόεδρος της Τουρκίας φάνηκε να μην το αντιλαμβάνεται, με αποτέλεσμα να προκληθεί ανησυχία για την υγεία του.

«Άντε ας πούμε πως αφήνουμε στην άκρη το γεγονός πως αυτό το άτομο ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία μπροστά στα συντρίμμια του σεισμού γεγονός το οποίο δείχνει πολιτικό θράσος,

 » Διαβάστε Περισσότερα στο Vimaorthodoxias.gr

Τελευταία Επεξεργασία: