Eurobank: Καλύτερη Τράπεζα στην Ελλάδα για το 2022  Τριπλή διάκριση

Τριπλή διάκριση ως η Καλύτερη Τράπεζα στην Ελλάδα για το 2022 απέσπασε η Eurobank από τα περιοδικά διεθνούς κύρους, The Banker, Global Finance και Euromoney.

Η τριπλή φετινή διάκριση έχει ιδιαίτερη αξία σε μία περίοδο διαδοχικών κρίσεων και ισχυρών προκλήσεων για τον διεθνή χρηματοπιστωτικό κλάδο, με τις τράπεζες που διακρίνονται να είναι εκείνες που αποδεδειγμένα στηρίζουν τους πελάτες και προσαρμόζονται προκειμένου να ενισχύσουν αποτελεσματικά την οικονομία. Με τις σημαντικές αυτές διακρίσεις αναγνωρίζεται η συνεπής προσήλωση της Eurobank στην παροχή βέλτιστης εξυπηρέτησης και πρωτοποριακών λύσεων στους πολίτες και τις επιχειρήσεις που σταθερά την εμπιστεύονται, καθώς και η συνέπεια με την οποία υλοποιεί ένα συνεκτικό σχέδιο ανάπτυξης και μετασχηματισμού, με έμφαση στην καινοτομία και τη βιωσιμότητα.

Η βράβευση της Eurobank από το The Banker των Financial Times ως Καλύτερη Τράπεζα στην Ελλάδα για το 2022 αποτελεί την τρίτη (3η) κατά σειρά σχετική διάκριση που προστέθηκε φέτος στο ενεργητικό της. Το βραβείο παρέλαβε σε ειδική εκδήλωση στο Λονδίνο,

 » Διαβάστε Περισσότερα στο Tilegrafimanews.gr

Τελευταία Επεξεργασία: