Γεωργιάδης για Καλάθι των Νονών: Κάθε εβδομάδα θα μειώνονται οι τιμές

«Όπως πήγαμε εξαιρετικά καλά στις γιορτές των Χριστουγέννων και ο κόσμος αγκάλιασε την προσπάθεια, το ίδιο θα γίνει τώρα και με το Καλάθι των Νονών, το οποίο έχουν αγκαλιάσει οι αλυσίδες» ανέφερε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης επισκέφθηκε σήμερα, πρώτη ημέρα εφαρμογής του «Καλάθι των Νονών», καταστήματα των αλυσίδων JUMBΟ και ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ.

Όπως δήλωσε «πρώτη ημέρα εφαρμογής της νέας μας πρωτοβουλίας για τις εορτές του Πάσχα με την επωνυμία «το Καλάθι των Νονών». Σκοπός μας είναι να δώσουμε καλά, ποιοτικά, επώνυμα παιχνίδια σε όσο το δυνατόν καλύτερες τιμές.

Απ’ αυτήν την εβδομάδα αναρτώνται στην πλατφόρμα e-katanalotis από 29 αλυσίδες παιχνιδιών παιχνίδια, λαμπάδες, αυγά σε «κλειδωμένες τιμές» ανά εβδομάδα. Θα παρακολουθούμε και θα ανακοινώνουμε την πορεία των τιμών ανά εβδομάδα όπως κάναμε και με το «Καλάθι του Αη Βασίλη».

Στόχος μας είναι και να εξοικονομήσουν χρήματα οι καταναλωτές αλλά και να δώσουμε χαρά στους μικρούς μας φίλους αυτό το Πάσχα».  » Διαβάστε Περισσότερα στο Tilegrafimanews.gr

Τελευταία Επεξεργασία: