Γιατί δεν μπήκαν τα ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023!! Σοκ στους συνταξιούχους ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΙΚΑ, ΑΜΕΑ, ΕΦΚΑ- ΟΑΕΔ ΔΥΠΑ ΝΕΑ!!

Γιατί δεν μπήκαν τα ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ (efka.gov.gr) ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023!! Σοκ στους συνταξιούχους – ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΙΚΑ, ΑΜΕΑ, ΕΦΚΑ- ΟΑΕΔ ΔΥΠΑ (www.dypa.gr) ΝΕΑ!! – Αναλυτική ενημέρωση!

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ: Χωρίς τα αναδρομικά, αλλά με ενσωματωμένη την αύξηση του 7.75% άρχισε η καταβολή για τις συντάξεις μηνός Φεβρουαρίου. Το ποσοστό της αύξησης θα το λάβουν ολόκληρο στο «χέρι» όσοι συνταξιούχοι έχουν μηδενική ή αρνητική προσωπική διαφορά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Αντίθετα, χαμηλότερη αύξηση στην τσέπη ή και καθόλου αύξηση θα δουν εκείνοι που έχουν θετική προσωπική διαφορά, με τον αριθμό τους να υπολογίζεται σε περίπου 900.000. Για τη συγκεκριμένη ομάδα συνταξιούχων πάντως και όπως υποστηρίζει το υπουργείο Εργασίας, έχουν προκύψει οφέλη από άλλες μορφές ενισχύσεων.

Για τα αναδρομικά πάντως, δηλαδή το ποσό της αύξησης του 7,75% που αφορά στις συντάξεις Ιανουαρίου (προκαταβλήθηκαν στα τέλη Δεκεμβρίου), » Διαβάστε Περισσότερα στο Tilegrafimanews.gr