Hράκλειο Κρήτης: Πλήθος κόσμου στην Πανήγυρη της Ιεράς Μονής Αγίου Γεωργίου του Επανωσήφη

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΝΕΑ: Ιερά Πανήγυρις τελέστηκε για τη γιορτή του Αγίου Γεωργίου στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου του Επανωσήφη στο Ηράκλειο Κρήτης.

Το Σάββατο 22 Απριλίου το απόγευμα, έλαβε χώρα στον Ιερό Ναό της Μονής ο Κατανυκτικός Εσπερινός χοροστατούντος του Πρωτοσύγκελου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης και Καθηγούμενου της Ιεράς Μονής Πανοσιολογιότατου Αρχιμανδρίτη Γέροντος Βαρθολομαίου και Ιερομονάχων της Ιεράς Μονής.

Την Κυριακή 23 Απριλίου το πρωί, τελέστικε η Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κνωσού κ.κ. Μεθοδίου και συν χοροστατούντος του Πρωτοσύγκελου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης Γέροντος Βαρθολομαίου και Αδερφών της Ιεράς Μονής,

Πλήθος κόσμου κατάκλυσε και στις δύο ακολουθίες τους χώρους της Ιεράς Μονής. Υπολογίζεται ότι κατά την διάρκεια των δύο ημερών έφτασαν στην Ιερά Μονή περισσότεροι από 5.000 πιστοί. Στην Ιερά Πανήγυρη του Εανωσήφη όπως αποκαλούν οι Κρητικοί τον Άγιο λαμβάνουν χώρα εκδηλώσεις που έρχονται από τον 15οαιώνα και συνεχίζονται ανελλιπώς μέχρι σήμερα.

» Διαβάστε Περισσότερα στο Vimaorthodoxias.gr