Η Καθηγήτρια Αντωνία Μοροπούλου στη Χαλκίδα

Ι.Μ. ΧΑΛΚΙΔΟΣ: Το απόγευμα της Τετάρτης 5 Απριλίου 2023, στο Αμφιθέατρο της Π.Ε. Ευβοίας (Χαϊνά 93) στη Χαλκίδα, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία εκδήλωση του ΤΕΕ Ευβοίας, υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με θέμα: «Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΚΟΥΒΟΥΚΛΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΟΥ ΤΑΦΟΥ» με εισηγήτρια την Ομότιμη καθηγήτρια ΕΜΠ κυρία Αντωνία Μοροπούλου, η οποία έλκει την καταγωγή της, εκ πατρός, από την Ιστιαία της Εύβοιας.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρόεδρος του ΤΕΕπτ Εύβοιας κ. Κωνσταντίνος Λάππας καλωσορίζοντας τους προσελθόντες, εκφράζοντας την συγκίνησή του για την αθρόα συμμετοχή τους και παρουσιάζοντας μέρος του βιογραφικού της κυρίας Μοροπούλου.

Σε σύντομο χαιρετισμό του ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Εύβοιας κ. Γεώργιος Κελαϊδίτης καλωσόρισε την ομιλήτρια στην πατρίδα της και επαίνεσε την πρωτοβουλία του ΤΕΕ, ενώ κατόπιν εδήλωσε ότι η Περιφέρεια είναι πάντοτε θετική σε έργα πολιτισμού και συνάμα ευχαρίστησε την κ. Μοροπούλου για την συμβολή της στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της πυρόπληκτης Εύβοιας.

 » Διαβάστε Περισσότερα στο Vimaorthodoxias.gr

Τελευταία Επεξεργασία: