Η κοπή της Bασιλόπιτας της ΕΔΕΑΚ Σητείας

Ι.Μ. ΙΕΡΑΠΥΤΝΗΣ: Το βράδυ της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου 2023 ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος ανταποκρινόμενος σε ευγενική πρόσκληση του Προέδρου των Εθελοντών Διασωστών Εκτάκτων Αναγκών Κρήτης, προσήλθε σε αίθουσα κεντρικού Ξενοδοχείου της Σητείας και ευλόγησε την Βασιλόπιτα.

Ο Σεβ. κ. Κύριλλος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της ΕΔΕΑΚ κ. Γιάννη Δασκαλάκη για την ευγενική πρόσκληση και ευχήθηκε σε όλους που προσήλθαν να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση και στους παρόντες διασώστες η νέα χρονιά να είναι ευλογημένη από τον Κύριο, με υγεία, ειρήνη, φιλότιμο και πολλή αγάπη προς τον συνάνθρωπο.

Επίσης, ο Σεβ. συνεχάρη τον δραστήριο Πρόεδρο και όλους τους Εθελοντές Διασώστες για τις πλούσιες δραστηριότητες τους, για την ετοιμότητα, την επαγγελματική εκπαίδευση και τον εθελοντισμό τους. «Η αγάπη σας γιαυτό που κάνετε, το φιλότιμο και η αυταπάρνησή σας, τόνισε ο Σεβ., μας κάνει όλους υπερήφανους, γιατί είστε πάντα παρόντες οποιαδήποτε ώρα και ημέρα καθόλη τη διάρκεια του χρόνου.

» Διαβάστε Περισσότερα στο Vimaorthodoxias.gr