Ιερές Παρακλήσεις για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις σε Μεσολόγγι και Αγρίνιο

Η Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας αφουγκραζόμενη την αγωνία των μαθητών που διαγωνίζονται στις Πανελλήνιες Εξετάσεις και επιθυμώντας να συμπαρασταθεί προσευχητικά σε αυτή την κρίσιμη στιγμή της ζωής τους πραγματοποίησε δύο προσευχητικές συνάξεις, την Κυριακή 28 Μαΐου και την Δευτέρα 29 Μαΐου 2023 στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου και στην πόλη του Αγρινίου αντίστοιχα.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός χοροστάτησε στην Ακολουθία του Παρακλητικού Κανόνος και ανέγνωσε την ειδική ευχή, που έχει συντάξει ο Μητροπολίτης Εδέσσης κ. Ιωήλ.

Μιλώντας από καρδιάς στους μαθητές, εξέφρασε τη χαρά και τη συγκίνησή του, γιατί ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Επισκόπου και Πνευματικού τους Πατέρα και προσήλθαν να συμπροσευχηθούν σε αυτή την ειδική ακολουθία, που συντάχθηκε μόνο για την περίπτωση των μαθητών που θα διαγωνιστούν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

«Θέλω να σας επαινέσω, γιατί για μία ολόκληρη χρόνια κοπιάσατε, με συντονισμένες προσπάθειες και προετοιμαστήκατε ο καθένας,

» Διαβάστε Περισσότερα στο Vimaorthodoxias.gr