Ιεροαποδημία με οδηγό τον Όσιο Βησσαρίωνα τον Αγαθωνίτη (ΦΩΤΟ)

Ι.Μ. ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε άλλη μία προσκυνηματική ιεραποδημία ομίλου φθιωτών προσκυνητών με επικεφαλής τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών και με οδηγό τους τον Όσιο Βησσαρίωνα τον Αγαθωνίτη.

Την 2η μέρα του νέου έτους 2023, κληρικοί και λαϊκοί προσκυνητές από την Λαμία και την ευρύτερη περιοχή της Φθιώτιδος με προεξάρχοντα τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών, επισκέφθηκαν την Ιερά Μητρόπολη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας, την Ιερά Καθέδρα της Μητροπόλεως, την όμορφη και ακριτική πόλη της Έδεσσας, καθώς και τους Ιερούς Βράχους των Αγίων Μετεώρων. Ευλογημένους τόπους, οι οποίοι συνδέονται πνευματικά με την Φθιώτιδα και δίαυλος και γέφυρα επικοινωνίας και αδελφοσύνης είναι ο Όσιος Βησσαρίων ο Αγαθωνίτης.

Εν όψει της πρώτης Ιεράς Πανηγύρεως του Οσίου Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτου του Ελεήμονος, στις 20, 21 και 22 Ιανουαρίου 2023, ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών και οι συνοδεύοντες αυτόν πιστοί θέλησαν να επισκεφθούν τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ.

» Διαβάστε Περισσότερα στο Vimaorthodoxias.gr