Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Δύσκολη ημέρα η Δευτέρα, με χιόνια, παγετό

Σοβαρά προβλήματα εξακολουθεί να προκαλεί η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα», ειδικά στην Αττική, και μάλιστα οι προβλέψεις αναφέρουν ότι τα φαινόμενα θα ενταθούν τη Δευτέρα.
Όπως αναφέρει το meteo του Αστεροσκοπείου Αθηνών στην πρόβλεψή του για τον καιρό, θα σημειωθούν «τοπικές χιονοπτώσεις στα ανατολικά και βορειοανατολικά έως και σε πεδινά τμήματα. Bροχές και πιθανές καταιγίδες στα νότια θαλάσσια τμήματα και χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά της Κρήτης. Περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας. Ισχυρός παγετός στα βόρεια. Άνεμοι έως 8 και τοπικά 9 μποφόρ στα πελάγη με σταδιακή εξασθένηση».

Και συνεχίζει: «Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα αναμένονται χιονοπτώσεις έως και σε πεδινά τμήματα στη Θράκη, στο Βόρειο Αιγαίο, στις Σποράδες, στη Νοτιοανατολική Μαγνησία, στην Εύβοια, στην Ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής) και στις Κυκλάδες. Πιθανότητα για πρόσκαιρες και τοπικές χιονοπτώσεις έως και σε πεδινά τμήματα υπάρχει σε τμήματα της Ανατολικής Πελοποννήσου. Βροχές και τοπικές καταιγίδες αναμένονται στο Νότιο Αιγαίο και χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά της Κρήτης.  » Διαβάστε Περισσότερα στο Tilegrafimanews.gr

Τελευταία Επεξεργασία: