Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Πυκνό χιόνι σκεπάζει περιοχές της Αττικής  Δείτε Live

Η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα», όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, θα χτυπήσει και σήμερα (07.02.2023) την Αττική με χιόνια και σε περιοχές χαμηλότερου υψόμετρου, σε βόρειες και βορειοανατολικές περιοχές. Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες από διάφορες περιοχές, όπου το πρωί της Δευτέρας (07.02.2023) ήταν ντυμένες στα «λευκά».
Πυκνό χιόνι – όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω στις φωτογραφίες του newsit.gr – έχει πέσει σε Μαρούσι, Ροδόπολη, Διόνυσο, Δροσιά, Άγιο Στέφανο, Άνοιξη, Σταμάτα, Πάρνηθα, Βίλια και Ιπποκράτειο Πολιτεία.

Επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ
Το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων, που εκδόθηκε την περασμένη Παρασκευή (07.02.2023), επικαιροποιήθηκε και το πρωί της Τρίτης (07.02.2023), αναφέροντας τα εξής για την πορεία της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα»:

Οι κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις που εκδηλώνονται ήδη στις ανατολικές και νότιες περιοχές της χώρας, προβλέπεται να συνεχιστούν στις Σποράδες, την ανατολική Μαγνησία, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου καθώς και σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Ανατολικής Πελοποννήσου,  » Διαβάστε Περισσότερα στο Tilegrafimanews.gr

Τελευταία Επεξεργασία: