ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ  ΕΚΤΑΚΤΟ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ  Γιατί οι αυξήσεις δεν πληρώθηκαν !  ΙΚΑ, ΝΑΤ, EFKA- ΟΑΕΔ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΥΠΑ 2023!!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – ΕΚΤΑΚΤΟ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ – Γιατί οι αυξήσεις δεν πληρώθηκαν !  ΙΚΑ, ΝΑΤ, EFKA (efka.gov.gr)- ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΥΠΑ 2023!! – Αναλυτικά οι απαραίτητες πληροφορίες!

NEWS: Για «εξαπάτηση» των συνταξιούχων από τον κύριο Μητσοτάκη και τον κύριο Χατζηδάκη, έκανε λόγο ο Νίκος Χατζόπουλος, σε σχέση με τις αυξήσεις που δεν δόθηκαν σε μεγάλο μέρος των δικαιούχων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, ο κ. Χατζόπουλος επανέλαβε την πάγια θέση του Δικτύου, ότι έπρεπε οι αυξήσεις να δοθούν στις καταβαλλόμενες κύριες συντάξεις, έτσι ώστε να μην υπάρξει περικοπή, λόγω προσωπικής διαφοράς. Στην πρωινή εκπομπή «Ανοιχτή Επικοινωνία», ο πρόεδρος του ΕΝΔΙΣΥ ανέφερε συγκεκριμένα παραδείγματα όπου οι αυξήσεις ήταν αισθητά μικρότερες από τις πραγματικές, λόγω επίδρασης και της Εισφοράς Αλληλεγγύης! Αρνητικό αποτέλεσμα, προέκυψε και από την φορολογία,  » Διαβάστε Περισσότερα στο Tilegrafimanews.gr

Τελευταία Επεξεργασία: