Κιβωτός του Κόσμου: Αυτό είναι το υπόμνημα του π. Αντώνιου  Όλα είναι ψέματα

ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ: Πολυσέλιδο υπόμνημα έγγραφων εξηγήσεων κατέθεσε σήμερα (23.02.2023) στις εισαγγελείς ανηλίκων ο πατέρας Αντώνιος, για τα αδικήματα της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια και της ηθικής αυτουργίας σε σωματικές βλάβες, για τα οποία έχει κληθεί σε εξηγήσεις με την ιδιότητα του υπόπτου μετά από καταγγελίες ενός 19χρονου και ενός 15χρονου πρώην φιλοξενούμενων στις δομές της «Κιβωτού του Κόσμου».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Ο πατέρας Αντώνιος, κατά πληροφορίες, στο πολυσέλιδο υπόμνημα του για την Κιβωτό του Κόσμου κάνει λόγο για ψευδείς καταγγελίες και ανύπαρκτη ποινική υπόθεση.

Μεταξύ άλλων κάνει λόγο για «προφανείς σκοπιμότητες» για τις οποίες υποβλήθηκαν οι δύο αυτές καταγγελίες, επισημαίνοντας: «Λόγω προφανών σκοπιμοτήτων, μετά από 25 χρόνια ευδόκιμης λειτουργίας, υποβλήθηκαν δύο, (τονίζεται ο αριθμός 2), καταγγελίες σε βάρος της διοίκησης τη ΚΙΒΩΤΟΥ, που άκριτα υιοθετήθηκαν από ορισμένες μόνον Αρχές, Φορείς και Μέσα. Δυο καταγγελίες προκλητικά και αυταπόδεικτα ψευδείς και αυτοαναιρούμενες.  » Διαβάστε Περισσότερα στο Tilegrafimanews.gr

Τελευταία Επεξεργασία: