Κιβωτός του Κόσμου: Τα αμύθητα ποσά, τα κοσμήματα και οι χρυσές λίρες

Εντοπίστηκαν κοσμήματα πολύ μεγάλης αξίας ακόμα και χρυσές λίρες Αγγλίας από δωρεές ενώ οι λογαριασμοί του Οργανισμού σε δύο μόνο τράπεζες πλησιάζουν τα 10 εκατομμύρια ευρώ.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, κοσμήματα μεγάλης αξίας καθώς και 270 χρυσές λίρες Αγγλίας εντοπίστηκαν από τις αρχές σε καλά κρυμμένα σημεία μέσα στο διαμέρισμα του Πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας που βρίσκεται στη δομή του Κολωνού.

Τα κοσμήματα αυτά φέρεται να είναι από δωρεές πολιτών προς την Κιβωτό. Επίσης εντοπίσθηκαν μετρητά 345.000 ευρώ.

Πήγες αναφέρουν ότι υπήρχαν τρεις λογαριασμοί του ζευγαριού. Δυο κοινοί μέσα στους οποίους βρέθηκαν περίπου 190.000 ευρώ και ένας του πατέρα Αντωνίου με 90.000 ευρώ. Μάλιστα, ο πατήρ Αντώνιος είχε αποταμιεύσει στο λογαριασμό της μισθοδοσίας του 96 ολόκληρους μισθούς, καθώς ο κληρικός για οκτώ ολόκληρα χρόνια δεν είχε κάνει ούτε μια ανάληψη. Ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε στην εκπομπή Live News ότι οι Αρχές με τα μέχρι τώρα ευρήματα έχουν καταλήξει σε δύο βασικά συμπεράσματα:

«Βασική στόχευση του παπά Αντώνη και της πρεσβυτέρας ήταν η συγκέντρωση ρευστού,  » Διαβάστε Περισσότερα στο Tilegrafimanews.gr

Τελευταία Επεξεργασία: