Κορονοϊός-κρούσματα σήμερα 2.556 νέα 7/11 – Τρομάζουν οι34 θανάτους σε 24 ώρες

Κορονοϊός 2.556 νέα 7/11 – Τρομάζουν οι 34 θανάτους σε 24 ώρες-Τρομάζουν τα στοιχεία για την πορεία του κορονοϊού στη χώρα μας. Σε ισχύ από σήμερα το γενικό lockdown, με στόχο τον περιορισμό της διασποράς του ιού. Τι ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ.

Στα 2.556 ανέρχονται τα νέα κρούσματα του κορονοϊού στην Ελλάδα σήμερα Σάββατο, 7 Νοεμβρίου, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ.
Εκτόξευση κρουσμάτων, ασφυξία στα νοσοκομεία.

Όλες οι ειδήσεις από το newsellada.gr

Μεγάλη δοκιμασία από την κατακόρυφη αύξηση των εισαγωγών στα νοσοκομεία υφίσταται το σύστημα Υγείας. Οι ΜΕΘ γεμίζουν και ήδη αρκετά νοσοκομεία της περιφέρειας δηλώνουν αδυναμία να δεχθούν άλλους ασθενείς. Ο Γκίκας Μαγιορκίνης έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου κάνοντας λόγο για δραματική αύξηση των θανάτων τις επόμενες ημέρες.

Νωρίτερα, έγινε γνωστό, ότι μέσα σε λίγες ώρες το Σάββατο έχασαν τη ζωή τους από τη νόσο Covid-19 23 άνθρωποι, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών από κορονοϊό στη χώρα μας στους 743.

Νέος κορωνοϊός Covid-19 – Οδηγίες

Έκτακτη ενημέρωση από το 112 για περιορισμό των μετακινήσεων στο lockdwon-Κορονοϊός-κρούσματα σήμερα 2.556 νέα 7/11 – Τρομάζουν οι34 θανάτους σε 24 ώρες

Μέσω του Αριθμού Έκτακτης Ανάγκης «112» έφτασε γύρω στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου η ειδοποίηση από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, για τις μετακινήσεις εν μέσω lockdown.

Οι πολίτες καλούνται, να τηρήσουν τα μέτρα και να παραμείνουν στα σπίτια τους κατά τη διάρκεια του lockdown, περιορίζοντας τις μετακινήσεις τους.

Κρήτη LIVE -Συναγερμός: Θετικό στον κορονοϊό βρέφος 7 μηνών στην Ιεράπετρα

Κορονοϊός LIVE: Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη! Έξι παιδιά έως 12 ετών νοσηλεύονται στο Ιπποκράτειο

Τελευταία τροποποίηση στις 07/11/2020 22:31