Κορονοϊός LIVE: Γέμισε η ΜΕΘ του Παπανικολάου σε 14 ώρες – «Εμείς κερδίζουμε μάχες, εσείς θα βοηθήσετε;»

Κορονοϊός LIVE: Γέμισε η ΜΕΘ του Παπανικολάου σε 14 ώρες – «Εμείς κερδίζουμε μάχες, εσείς θα βοηθήσετε;» – Κραυγή αγωνίας από τον γιατρό Ελευθέριο Σιώμο

Η κατάσταση στη Θεσσαλονίκη παραμένει δραματική. Τα όσα περιγράφει γιατρός του νοσοκομείου Παπανικολάου, είναι ενδεικτικά της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί. Ο κορονοϊός δοκιμάζει την πόλη όλο και περισσότερο.

Όλες οι ειδήσεις από το newsellada.gr

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο γιατρός, χθες κατά την εφημερία του νοσοκομείου, σε περίπου 14 ώρες, σχεδόν γέμισε η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. «Χθες η Β ΜΕΘ τέθηκε εκ νέου (2η φορά) στη μάχη έναντι στον covid-19. Πόσος χρόνος νομίζετε χρειάστηκε για να γεμίσει σχεδόν; Να σας πω εγώ: 14 ώρες» γράφει μεταξύ άλλων.

Ο γιατρός Ελευθέριος Σιώμος, κάνει έκκληση σε όλους εκείνους που δεν πιστεύουν στον κορονοϊό και δεν τηρούν τα μέτρα. Όπως λέει στην ανάρτησή του: «Δεχόμενοι τεράστια πίεση τόσο από τη γενική εφημερία του ΓΝ «Γ.Παπανικολάου», όσο και από νοσοκομεία γειτονικών νομών. Αν δεν πιστεύετε στη σοβαρότητα της κατάστασης, καλό είναι να συνηθίσετε στο άκουσμα της λέξης «ψεκασμένοι» (ω ναι).

Δεν υπάρχει άλλη αλήθεια, ο covid-19 υπάρχει και οι ηλικίες που νοσούν σοβαρά είναι αρκετά πιο χαμηλές, ίσως επειδή η διασπορά του στο γενικό πληθυσμό είναι τεράστια. Η χτεσινή μάχη κερδήθηκε με πολύ κόπο (μπράβο στους συναδέλφους), ο πόλεμος όμως μαίνεται με πολλές πολλές μάχες να ναι μπροστά μας. Εμείς, πρώτα ο Θεός, θα μαχόμαστε, εσείς? Θα κάνετε αυτές τις μάχες να έχουν αντίκρυσμα? Θα πιστέψετε επιτέλους για να τηρήσετε τα μέτρα?».

Lockdown: Αλαλούμ στην κυβέρνηση – Βάζουν κόφτη στο 13033 και «φυλακίζουν» 10.000.000 Έλληνες

Τελευταία Επεξεργασία: