Κορονοϊός LIVE: Στον Ευαγγελισμό με covid -19 ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος –  Εσπευσμένα στη ΜΕΘ

Κορονοϊός LIVE: Στη ΜΕΘ μεταφέρεται ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό. Ο Αρχιεπίσκοπος μεταφέρεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για προληπτικούς λόγους, σύμφωνα με πληροφορίες του newsellada.gr

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος διακομίστηκε το πρωί της Πέμπτης στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός με ήπια συμπτώματα κορωνοϊού, σύμφωνα με τις υποδείξεις των θεραπόντων ιατρών του.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ : 

Στον Ευαγγελισμό ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος – «Με πίστη στον Θεό, θα νικήσουμε» το συγκινητικό μήνυμά του – Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος, διεγνώσθη θετικός στον κορονοϊό το βράδυ της Δευτέρας 16 Νοεμβρίου

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ο οποίος και νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το OPEN TV, ο Μακαριότατος έχει ήπια συμπτώματα και ακολουθεί τις θεραπείες των ιατρών του.

Ο Αρχιεπίσκοπος είχε διαγνωστεί αρχικά αρνητικός, μετά το πέρας της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, ωστόσο διεγνώσθη θετικός το βράδυ της Δευτέρας 16/11. Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος διεξήχθη στις 7 Νοεμβρίου και διήρκησε τρεις ημέρες και τότε, ο Μακαριότατος είχε υποβληθεί και πάλι σε μοριακό τεστ, το οποίο είχε βγει αρνητικό.

Όλες οι ειδήσεις από το newsellada.gr

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, είχε συναντηθεί το προηγούμενο Σάββατο, 14 Νοεμβρίου με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος τον ενημέρωσε για την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας.

Κοινή συνισταμένη στις τοποθετήσεις τόσο του Πρωθυπουργού, όσο και του Αρχιεπισκόπου, ήταν η αδήριτη ανάγκη να συμβάλουμε όλοι, με όλες μας τις δυνάμεις, στην υλοποίηση των μέτρων, τηρώντας πιστά και απαρέγκλιτα τους υγειονομικούς κανόνες, όπως έγινε από την αρχή της πανδημίας.

Και στο μήνυμά του, μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, ο Μακαριότατος είχε ζητήσει «να προστατεύσουμε με τη στάση μας το ανθρώπινο πρόσωπο και την δημόσια υγεία, ώστε να μπορέσουμε να εορτάσουμε τα Χριστούγεννα στους Ναούς μας».

ΣΟΚ στο πανελλήνιο: Αυτοκτόνησε γυναίκα θετική στον κορονοϊό – Πήδηξε στο κενό από τον τρίτο όροφο νοσοκομείου

Κορονοϊός LIVE: Νόσησε ο μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος Γεώργιος -Συναγερμός και για Επίσκοπο

Κορονοϊός LIVE: Θετικός ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας – Μεταφέρεται με C130 στην Αθήνα

Τελευταία Επεξεργασία: