Κορονοϊός LIVE: Θρίλερ με την υγεία του 8χρονου – Χτυπήθηκε και από τη νόσο kawasaki

Κορονοϊός LIVE: Θρίλερ με την υγεία του 8χρονου – Χτυπήθηκε και από τη νόσο kawasaki – Κερδίζει την μάχη με την ζωή ο 8χρονος που είχε προσβληθεί από κορονοϊό και νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο του Ρίου

– Το παιδί ξεπέρασε τον κίνδυνο, με την κατάσταση του να χαρακτηρίζεται σταθερή αλλά σοβαρή, και εντός της ημέρας οι γιατροί θα επιχειρήσουν να τον βγάλουν από την τεχνική υποστήριξη.

Η μητέρα του μικρού Γιάννη με δάκρυα στα μάτια είπε στην κάμερα της ΕΡΤ, πως το μόνο που της ζήτησε, ήταν μην ανοίξουν το χριστουγεννιάτικο δώρο του, μέχρι να επιστρέψει στο σπίτι. «Στο σπίτι ήταν 2 μέρες με πυρετό και στο 3ο εικοσιτετράωρο τη Δευτέρα η παιδίατρός μας μας είπε ότι πρέπει να φύγει κατευθείαν για το Ρίο» αναφέρει.

Όλες οι ειδήσεις από το newsellada.gr

Ο 8χρονος εμφάνισε πυρετό στις 30 Νοεμβρίου και μιας και ο πατέρας του είχε κορονοϊό, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο νοσοκομείο του Ρίο. «Tην Τετάρτη, νομίζω, αποφάσισαν να του κάνουν οι γιατροί τεστ αντισωμάτων και εκεί είδαν ότι είχε έναν μεγάλο αριθμό αντισωμάτων» ανέφερε η μητέρα του. Την Παρασκευή η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

Κορονοϊός LIVE: Σχεδιάζουν εγκλεισμό μέχρι τον Μάρτιο – Τα σενάρια για την απαγόρευση κυκλοφορίας τα Χριστούγεννα (video)

ΕΚΤΑΚΤΟ : Με επιστολή στον Μητσοτάκη ο Ιερώνυμος ζητά να ανοίξουν οι εκκλησίες τα χριστούγεννα

Τελευταία Επεξεργασία: