Κορονοϊός LIVE: Ξεσπά εργαζόμενη του ΕΚΑΒ – Όλη η αλήθεια για την κυβέρνηση Μητσοτάκη – «Είμαστε απλήρωτοι επί δύο μήνες» (video)

Κορονοϊός LIVE: Ξεσπά εργαζόμενη του ΕΚΑΒ – Όλη η αλήθεια για την κυβέρνηση Μητσοτάκη – «Είμαστε απλήρωτοι επί δύο μήνες» 

«Το δυσκολότερο κομμάτι για εμάς είναι ότι έχουμε μείνει δύο μήνες απλήρωτοι», καταγγέλλει η Ελένη Αναστασιάδου, επικουρική εργαζόμενη και η ίδια στο ΕΚΑΒ.

Όλες οι ειδήσεις από το newsellada.gr

Την μη καταβολή δεδουλευμένων στο επικουρικό προσωπικό του ΕΚΑΒ τους δύο τελευταίους μήνες καταγγέλλει η Ελένη Αναστασιάδου, επικουρική εργαζόμενη στο ΕΚΑΒ και η ίδια. Μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN TV, η κυρία Αναστασιάδου ανέφερε: «Εγώ ανήκω στο επικουρικό προσωπικό, που ήρθαμε για να αντιμετωπίσουμε την πανδημία του κορονοϊού και να στηρίξουμε το ΕΣΥ. Το δυσκολότερο κομμάτι για εμάς είναι ότι έχουμε μείνει δύο μήνες απλήρωτοι και δεν μας εγγυάται και κανένας ότι θα μονιμοποιηθούμε τουλάχιστον στην πορεία».

Παράλληλα, η συνοδός του ΕΚΑΒ περιέγραψε τηνκαθημερινότητά τους εν μέσω κορονοϊού, από τη στιγμή που θα λάβουν κλήση για ένα ύποπτο κρούσμα. «Παίρνουμε μία κλήση για ένα περιστατικό το οποίο μπορεί να είναι ύποπτο κρούσμα. Ντυνόμαστε, παίρνουμε όλα τα μέτρα προστασίας, μπαίνουμε στον χώρο τους, που είναι ένας χώρος σίγουρα με αυξημένο ιικό φορτίο, ρισκάροντας έτσι και την υγεία μας και κάνουμε όλη τη διαδικασία για την αντιμετώπιση του περιστατικού», δήλωσε και συμπλήρωσε: «Το πιο δύσκολο κομμάτι όμως είναι ότι πολλές φορές καλούμαστε για ένα άλλου είδους περιστατικό και στη συνέχεια επιβεβαιώνεται πως πρόκειται για κορονοϊό, ενώ δεν φοράμε την άσπρη στολή για Covid».

Παράλληλα, ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ, Γιώργος Μαθιόπουλος, μίλησε για την απεργία των εργαζομένων και τα αιτήματά τους, τονίζοντας πως πάγιο αίτημά τους είναι η ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά, κάτι που συμβαίνει στον ιδιωτικό τομέα αλλά όχι και στον δημόσιο.

Κορονοϊός LIVE: Θρήνος σε όλη τη χώρα – «Έφυγε» 37χρονος πατέρας τριών παιδιών

Κορονοϊός LIVE: Χαλαρώνουν τα μέτρα τα Χριστούγεννα και μας φέρνουν πιο σκληρά μετά τις γιορτές

Διάγγελμα Μητσοτάκη: Τι θα πει για κορονοϊό, παράταση lockdown και Χριστούγεννα – Aνοίγουν τα σχολεία στις 7/12

Τελευταία Επεξεργασία: