ΚΥΠΡΟΣ: Ο Αρχιεπίσκοπος Γεώργιος στο Προεδρικό Μέγαρο  Συνάντηση με τον Νίκο Αναστασιάδη

ΚΥΠΡΟΣ ΝΕΑ: Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Nίκος Αναστασιάδης είχε σήμερα συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Γεώργιο, στο Προεδρικό Μέγαρο.  Κατά τη συνάντηση ο Αρχιεπίσκοπος χάρισε στον Πρόεδρο Αναστασιάδη αντίγραφοεικόνας του 16ου αιώνα.

Προσφέροντας το δώρο, ο Μακαριότατος ανέφερε ότι πρόκειται «για αντίγραφο εικόνας του 16ου αιώνα που ήταν στον Τρυπιώτη και ευχόμαστε να είναι πάντα και προστασία και φωτισμός σας ο Ιησούς Χριστός».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο, σημείωσε ότι «σας εύχομαι από τα βάθη της ψυχής μου όπως το έπραξα και από την πρώτη στιγμή, αλλά να επαναλάβω, θερμότατες ευχές για μια ευδόκιμο διακονία. Δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι θα είναι απόλυτα επιτυχής επ’ αγαθώ της πατρίδας μας, του Ελληνισμού, του Χριστιανισμού».

Στη συνέχεια ο Μακαριότατος είπε ότι «καταλαβαίνετε και εκ πείρας ξέρετε βέβαια περισσότερο τα καθήκοντα σας (που είναι) και πολύ μεγαλύτερα, ότι μπαίνουμε σε μια νέα φάση που για μένα δεν συγκρίνεται με την προηγούμενη μου θέση στην Πάφο,

 » Διαβάστε Περισσότερα στο Vimaorthodoxias.gr

Τελευταία Επεξεργασία: