Κυρ. Μητσοτάκης: Ο προσυμπτωματικός έλεγχος είναι βασικός πυλώνας της πολιτικής μας για την υγεία

Μητσοτάκης:«Δύο από τις τρεις αδερφές μου πέρασαν και περνούν μια μεγάλη δοκιμασία. Ευτυχώς τα πράγματα πάνε καλά και για τη Ντόρα και για την Κατερίνα» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης απαντώντας σε σχετική ερώτηση.
«Είμαι χαρούμενος που το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά» τρέχει με σημαντικά αποτελέσματα. Πάνω από 6.000 περιπτώσεις έχουν ήδη διαγνωστεί. Γυναίκες που είχαν καρκίνο, δεν τον γνώριζαν, και τώρα που το γνωρίζουν έχουν πολλές πιθανότητες να γίνουν καλά. Ο προσυμπτωματικός έλεγχος είναι βασικός πυλώνας της πολιτικής μας για την υγεία. Αφορά και τα παιδιά. Ένα από τα μεγάλα στοιχήματα που θέλω να αντιμετωπίσω είναι η παιδική παχυσαρκία. Μεγάλο παγκόσμιο πρόβλημα είναι τα θέματα της ψυχικής υγείας των εφήβων» είπε ακόμα ο πρωθυπουργός αναφερόμενος σε θέματα υγείας.

«Στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας θα δείτε γυναικεία παρουσία σε όλες τις θέσεις του» είπε ο πρωθυπουργός, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο θέμα της βίας κατά των γυναικών: «Και εγώ και η Μαρέβα έχουμε ασχοληθεί πολύ με το θέμα της κακοποίησης γυναικών. » Διαβάστε Περισσότερα στο Tilegrafimanews.gr