Μητσοτάκης: Το μήνυμα της ανάγκης για μια ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση όπως εξέλεξε η Τουρκία, έστειλε απόψε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης από το Περιστέρι, κατά την πρώτη προεκλογική του συγκέντρωση ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου, τονίζοντας ότι «θα είμαι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων».

«Οι πολίτες γύρισαν την πλάτη στο διχασμό και την τοξικότητα. Ηττήθηκε ο διχασμός και κέρδισε η ενότητα, ηττήθηκε ο λαϊκισμός και κέρδισε ο συγκροτημένος πολιτικός λόγος που εμείς καταφέραμε να εκφράσουμε» τόνισε ο κ.Μητσοτάκης ζητώντας «μια ακόμη μεγαλύτερη νίκη από την προηγούμενη».

Επισήμανε ότι «δεν θα τσακίσουμε τους ελεύθερους επαγγελματίες όπως ο ΣΥΡΙΖΑ με το νόμο Κατρούγκαλου» και δεσμεύθηκε ότι «και οι φόροι θα μειωθούν και τη νέα τετραετία».

«Υψηλότεροι μισθοί και χαμηλότεροι φόροι για τη νέα τετραετία, με προτεραιότητα την αναγέννηση του Εθνικού Συστήματος Υγείας» είπε ο κ.Μητσοτάκης αναφερόμενος στο σχεδιασμό μετά τις εκλογές.

Κάλεσε τους οπαδούς της ΝΔ να κρατήσουν «ψηλά τις σημαίες της νίκης» προσθέτοντας ότι «καταφέραμε να βάψουμε τη δυτική Αθήνα γαλάζια όπως σας ζήτησα,  » Διαβάστε Περισσότερα στο Tilegrafimanews.gr

Τελευταία Επεξεργασία: