Μ. Συρεγγέλα: Είμαστε έμπρακτα δίπλα σε ευπαθείς και ευάλωτες ομάδες

Συρεγγέλα: Επίσκεψη στο Οικοτροφείο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ II, στο Περιστέρι, πραγματοποίησε η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, Μαρία Συρεγγέλα.
Η υφυπουργός συνομίλησε με το προσωπικό της δομής και το συνεχάρη για το δύσκολο έργο του. Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, η δομή στηρίζει συμπολίτες μας με ψυχικές διαταραχές και συμβάλλει σημαντικά στη βελτίωση της ζωής τους και στην επανένταξή τους στην κοινότητα.

Στη συνέχεια, η κ. Συρεγγέλα επισκέφθηκε τα γραφεία της ΚΣΔΕΟ «ΕΔΡΑ» και συναντήθηκε με εκπροσώπους του φορέα που εστιάζει στην προαγωγή της ψυχικής υγείας και στην προάσπιση των δικαιωμάτων των ευπαθών ομάδων.

Στη συνάντηση παρευρέθησαν, επίσης, ο δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης, ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Κοινωνικής Πολιτικής και Εσόδων, Αναστάσιος Θεοδωράκος, η αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής, Μαίρη Τσιώτα και ο αντιδήμαρχος Ψηφιακής Πολιτικής και Καινοτομίας, Γεώργιος Τσίνας.

Κατά τη συνάντηση,  » Διαβάστε Περισσότερα στο Tilegrafimanews.gr

Τελευταία Επεξεργασία: