Market Pass: Έως 15 Μαρτίου οι αιτήσεις & οι πρώτες πληρωμές Χωρίς υποχρέωση αγορών

Μέχρι τις 15 Μαρτίου οι δικαιούχοι του “Market Pass” πρέπει να επιλέξουν αν θα λάβουν το βοήθημα σε άυλη κάρτα ή με απευθείας πίστωση χρημάτων στον τραπεζικό τους λογαριασμό.
Η εφαρμογή Market Pass θα ανοίξει στην πλατφόρμα vouchers.gov.gr. μετά τα μέσα Φεβρουαρίου όμως οι δικαιούχοι μπορούν εναλλακτικά να κάνουν αίτηση σε ΚΕΠ, ακόμα και για άλλο πρόσωπο, με εξουσιοδότηση.

Πάντως:

· Όσοι υποβάλουν αίτηση Φεβρουάριο, έχουν περιθώριο να διορθώσουν στοιχεία ή να αλλάξουν τρόπο πληρωμής μέχρι 28 Φεβρουαρίου.

· Όσοι υποβάλουν αίτηση από 1η Μαρτίου, μπορούν να ακυρώσουν την αίτησή τους και να υποβάλουν νέα μέχρι τις 15 του μηνός που λήγει η διορία.

Μετά τις 15 Μαρτίου και αφού εγκριθεί η αίτηση, δεν γίνονται δεκτές ούτε νέες αιτήσεις, ούτε αλλαγή τρόπου πληρωμής (ΙΒΑΝ αντί κάρτας κλπ)

· Αν πριν την πληρωμή βρεθεί λάθος και απορριφθεί η πληρωμή από την Τράπεζα, τότε ειδοποιείται με email ο δικαιούχος για να προβεί σε διορθώσεις (πχ ΙΒΑΝ) αλλά δεν μπορεί να αλλάξει τρόπο πληρωμής. » Διαβάστε Περισσότερα στο Tilegrafimanews.gr