Μηχανογραφικό 2019: Online από το υπουργείο Παιδείας για τις πανελλαδικές εξετάσεις

Οι μαθητές μέσω του συνδέσμου «Εξετάσεις», μπορούν να μελετήσουν ή/και να εκτυπώσουν το μηχανογραφικό που τους ενδιαφέρει.
Στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας αναρτήθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης τα μηχανογραφικά δελτία που πρόκειται να συμπληρώσουν οι μαθητές που θα διαγωνιστούν στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Οι μαθητές μέσω του συνδέσμου «Εξετάσεις», μπορούν είτε να μελετήσουν είτε και να εκτυπώσουν το μηχανογραφικό που τους ενδιαφέρει.

Τα τρία έχουν ως εξής:
1. Το μηχανογραφικό Δελτίο ΓΕΛ 2019 με τα 4 Επιστημονικά Πεδία, για τους υποψήφιους που συμμετέχουν στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις ΓΕΛ και για τους υποψήφιους του 10% των θέσεων εισακτέων, χωρίς νέα εξέταση, με τελευταίο έτος συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις έτους 2018.

2. Το Μηχανογραφικό Δελτίο ΓΕΛ 2019 με τα 5 Επιστημονικά Πεδία, μόνο για το 10% των θέσεων εισακτέων, χωρίς νέα εξέταση, για τους υποψήφιους που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις έτους 2017.

3. Το Μηχανογραφικό Δελτίο ΕΠΑ.Λ. 2019 για τους υποψήφιους που συμμετέχουν στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις ΕΠΑ.Λ. και για τους υποψήφιους του 10% των θέσεων εισακτέων, χωρίς νέα εξέταση, με τελευταία έτη συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ΕΠΑ.Λ. το 2017 και το 2018.

ethnos.gr

Τελευταία Επεξεργασία: