Μητσοτάκης από τις Βρυξέλλες για την ελληνική οικονομία

Ισχυρά μηνύματα για την οικονομία της Ελλάδας έστειλε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, από τις Βρυξέλλες, όπου βρίσκεται για τη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και τη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.
Ο Πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα αποφασιστικότητας ως προς την προσήλωση της κυβέρνησης στο στόχο για τη μεγέθυνση της ελληνικής οικονομίας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε την ισχύ των ελληνικών τραπεζών, ενώ παράλληλα διαβεβαίωσε τους Έλληνες πολίτες ότι οι καταθέσεις τους είναι απολύτως ασφαλείς.

«Οι τράπεζές μας είναι πια ισχυρές. Και μπροστά στην παγκόσμια χρηματοπιστωτική καταιγίδα, η οποία ξετυλίχθηκε τις τελευταίες εβδομάδες, θέλω να διαβεβαιώσω, ακόμα μία φορά, όλους τους Έλληνες καταθέτες ότι το ελληνικό τραπεζικό σύστημα είναι ισχυρό και ότι οι καταθέσεις τους είναι προστατευμένες», επισήμανε ο Πρωθυπουργός, κατά την άφιξή του στη Σύνοδο Κορυφής.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε ότι «καθώς η Ελλάδα θα εξακολουθεί να κάνει βήματα προόδου και να αποκτά -επιτέλους- την πολυπόθητη επενδυτική βαθμίδα, θα μπορούμε να προσβλέπουμε ότι και το κόστος δανεισμού για τις ελληνικές επιχειρήσεις,  » Διαβάστε Περισσότερα στο Tilegrafimanews.gr

Τελευταία Επεξεργασία: