Μητσοτάκης σε Ιάπωνες επιχειρηματίες: Η Ελλάδα έχει αλλάξει, ελάτε να επενδύσετε

Τις θετικές προοπτικές της Eλληνικής Oικονομίας και τους λόγους για τους οποίους πρέπει να επενδύσουν στην Ελλάδα ανέλυσε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε στελέχη του εθνικού ιαπωνικού φορέα επιχειρήσεων και ομίλων Keidanren Kaikan σε συνάντηση.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής του Έλληνα Πρωθυπουργού στην Ιαπωνία κατά τη διάρκεια της οποίας συναντήθηκε και με τον διάδοχο του ιαπωνικού θρόνου, καθώς και με τον Πρόεδρο του ιαπωνικού Κοινοβουλίου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στις επερχόμενες εκλογές για τις οποίες είπε ότι «είμαστε σε εξαιρετικά καλή θέση να τις κερδίσουμε» τονίζοντας ότι σε μια τέτοια εξέλιξη η Ελλάδα θα κατακτήσει την επενδυτική βαθμίδα μέσα στο 2023.

Ο Πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από την ελληνική αντιπροσωπεία, έγινε δεκτός από τον Διευθυντή Toshiaki Higashihara (CEO της Hitachi) μίλησε στους εκπροσώπους της Keidanren και τους επισήμανε ότι η Ελλάδα έχει πλέον γυρίσει σελίδα καλώντας τους να εξετάσουν το ενδεχόμενο επενδύσεων στη χώρα μας. » Διαβάστε Περισσότερα στο Tilegrafimanews.gr