ΜΠΛΑΚ ΦΡΑΝΤΕΙ 2020  ΕΛΛΑΔΑ -Μαύρη Παρασκευή -27 Νοεμβρίου  : ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ,Public , ΠΛΑIΣΙΟ, mediamarkt

ΜΠΛΑΚ ΦΡΑΝΤΕΙ  –Black Friday 2020 ΕΛΛΑΔΑ – -27 Νοεμβρίου : ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ,Public , ΠΛΑIΣΙΟ, mediamarkt .Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τη Black Friday.

Οι ενδιάμεσες εκπτώσεις έχουν ξεκινήσει από χθες Δευτέρα και θα ολοκληρωθούν στις 15 Νοεμβρίου.

 –Στα τέλη του μήνα ακολουθεί η Black Friday, η «Μαύρη Παρασκευή» των εκπτώσεων, ένα έθιμο που προέρχεται από το εξωτερικό αλλά τα τελευταία χρόνια καθιερώνεται σταδιακά και στην ελληνική αγορά.

Όλες οι ειδήσεις από το newsellada.gr

ΜΠΛΑΚ ΦΡΑΝΤΕΙ  2020 ΕΛΛΑΔΑ -Μαύρη Παρασκευή -27 Νοεμβρίου : ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ,Public , ΠΛΑIΣΙΟ, mediamarkt -Η Black Friday 2020 είναι στις 27 Νοεμβρίου

ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΔΩ

Πέντε κανόνες για αγορές τη Black Friday
Σύμφωνα με την Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδος αυτοί είναι οι πέντε κανόνες που διασφαλίζουν ότι οι καταναλωτές δεν θα πέσουν θύματα «προσφορών»:

1. Να κάνουν έρευνα αγοράς και να ελέγχουν όχι μόνο την τιμή (αρχική και νέα) αλλά και την ποιότητα των προϊόντων. Επίσης, να αναζητούν στο διαδίκτυο την τιμή του προϊόντος που πρόκειται να επιλέξουν, βάσει κωδικού ή αριθμού μοντέλου, ώστε να είναι βέβαιοι ότι η τιμή που έχουν εντοπίσει είναι η πιο συμφέρουσα.

2. Να οριοθετήσουν τις ανάγκες τους και να προγραμματίσουν με λίστα τις αγορές που πρόκειται να κάνουν, οι οποίες θα συμβαδίζουν με τον προσωπικό ή οικογενειακό τους προϋπολογισμό, αποφεύγοντας αλόγιστες δαπάνες.

Ενδιάμεσες εκπτώσεις 2020: Ξεκίνησαν σήμερα – Έρχεται και Black Friday

3. Να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες και τους όρους της συναλλαγής τους όταν αγοράζουν προϊόντα με δόσεις. Ιδίως για αγορές με πιστωτική κάρτα, να είναι πάντα ενημερωμένοι για τους όρους και τις προϋποθέσεις της συγκεκριμένης αγοράς.

4. Τα προϊόντα πρέπει να φέρουν την αρχική τιμή και την τιμή προσφοράς (όχι το ποσοστό έκπτωσης). Προσοχή! Στις προσφορές συχνά αναγράφεται ότι δεν γίνονται αλλαγές, γι’ αυτό εάν μετανιώσετε, δεν έχετε τη δυνατότητα αλλαγής.

5. Να ζητάνε πάντα την απόδειξη για τα προϊόντα που έχουν αγοράσει. Σε περίπτωση που το προϊόν είναι ελαττωματικό και θελήσουν να το επιστρέψουν ή να το αλλάξουν, η επίδειξη της απόδειξης είναι απαραίτητη

PUBLIC BLACK FRIFAY

Η Black Friday 2020 ξεκινά σε: 23 ημέρες

ΜΠΛΑΚ ΦΡΑΝΤΕΙ -Black Friday

Βρες προσφορές για την Black Friday (Μαύρη Παρασκευή) σε κινητά, laptops, tablets, τηλεοράσεις, ρούχα, παπούτσια, ρολόγια, έπιπλα και πολλά άλλα προϊόντα, συγκεντρωμένες σε μία σελίδα!

Μην περιμένεις μέχρι την επόμενη Black Friday!

mediamarkt : Black Friday 2020: Μοναδικές Προσφορές σε Προϊόντα Τεχνολογίας

 

Black Friday 2020 -Μαύρη Παρασκευή : ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ,Public , ΠΛΑIΣΙΟ : Smartphones, πλυντήρια και ψυγεία, laptop

Τελευταία Επεξεργασία: