ΜΠΛΑΚ ΦΡΑΝΤΕΙ 2019 : Πλαίσιο – Plaisio.gr – ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ – ΣΟΚ

: Πλαίσιο – Plaisio.gr – ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ – ΣΟΚ – Μεγάλες προσφορές από το Πλαίσιο την Μαύρη Παρασκευή.

Το είναι ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα λιανικής πώλησης υπολογιστών, προϊόντων τεχνολογίας και ειδών γραφείου στην Ελλάδα. Συνδυάζει ποιότητα και τιμή σε όλα τα προσφερόμενα είδη, εξοπλίζει, αναβαθμίζει και δίνει λύσεις για κάθε επιθυμία.

Η Μαύρη Παρασκευή ή διεθνώς γνωστή και ως Βlack Friday, έρχεται να ταράξει τα νερά και στα καταστήματα Πλαίσιο με μοναδικές προσφορές, εκπτώσεις σε όλα τα είδη και απίστευτα χαμηλές τιμές. Πέρυσι, έγινε το αδιαχώρητο από καταναλωτές και καταγράφηκε ρεκόρ παραγγελιών:

Ετοιμάσου, γιατί αυτή τη χρονιά το Πλαίσιο έρχεται με ακόμα καλύτερες προσφορές και εκπτώσεις «φωτιά» που θα σε εκπλήξουν! Επωφελήσου από τις ειδικές τιμές σε όλα μας τα είδη μέσα από μία τεράστια ποικιλία προϊόντων. Προϊόντα τεχνολογίας, εικόνας και ήχου (υπολογιστές, laptops, tablets, κινητά τηλέφωνα, τηλεοράσεις και home cinema), φωτογραφικές μηχανές, games, έπιπλα γραφείου, σχολικά είδη, είδη ζωγραφικής και χειροτεχνίας. Επισκέψου ένα από τα καταστήματά μας σε ολόκληρη την Ελλάδα και θα τα βρεις σε ασύγκριτες τιμές, ανακάλυψε εκατοντάδες είδη και κάνε τις πιο οικονομικές αγορές τη σωστή στιγμή.

Το Πλαίσιο φωνάζει παρόν στην , τη γιορτή του καταναλωτή, και σε περιμένει με αμέτρητες ευκαιρίες που θα σε αφήσουν άφωνο. Ό, τι θες υπάρχει στα καταστήματά μας και στην ιστοσελίδα μας, άδραξε την ευκαιρία και βγες κερδισμένος, κάνοντας τις αγορές σου σε ανεπανάληπτες τιμές!

Και μην ξεχνάς: « is coming … να είσαι σε φόρμα!»